Kurs & Konferens


Det rätta målet får alla som säker naturmiljö och uteaktiviteter långt från städernas buller.

Courses and conferences

Kurse und KonferenzenÖströö Fårfarm - Sveriges mesta fårfarm

Vår konferenslokal är ljus och luftig och har en vidunderlig utsikt över Ottersjön och vår naturpark. Lokalen är delad i två avdelningar med tillgång till whiteboard och OH-projektor och har plats för upp till 40 gäster. När Du är på konferens hos oss får du: - förmiddagskaffe med lammfralla - lunch som serveras i vår brännvinskällare - eftermiddagskaffe med hembakat - vatten, frukt & godis finns i konferenslokalen

Läs mer »

Ästad Vingård

Oavsett anledning till er sammankomst och konferens, så ser vi till så ni får de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte. Vi ordnar övernattning, måltider, och aktiviteter som passar era behov och önskemål. Välj själva om ni vill hålla mötet i våra moderna möteslokaler, under en promenad i vingården eller runt ett bord i vinbaren. Söker ni konferens i närheten av Göteborg? Vi gör det värt resan — även om ni kommer längre ifrån.

När ni ändå är här – passa på att kombinera nytta med nöje – andas lite lantluft eller ta ett dopp i sjön, och återvänd hem med  lite mer sunt bondförnuft.

Läs mer »

Kulturgården Bråtadal

Kulturgården är det rätta alternativet för dig som söker en ekologisk konferens- och kursgård. Vår målsättning är att hålla hög kvalitet och ge en personlig service genomsyrad av miljötänkande. Som om tiden stått stilla...

Läs mer »

Åkulla Café och Restaurang

Åkulla Café och Restaurang erbjuder  flexibla kurs- och konferens -möjligheter året runt. Varför inte pröva "walk and talk" på de väl markerade vandringsstigarna.

Bockstensmannen vandrade också här och här slutade han sin vandring  på ett ännu okänt sätt.

Läs mer »