Boende


I området finns ca 300 bäddar; gruppinkvartering, stugor och hotell men också läger- och tältplatser. Naturen och tystnaden har alla gemensamt. Ring får bokning.

Accommodation

There is a choice between staying in a hotel, cabins or on group camping sites, all in natural and quiet surroundings. Please phone to make reservations.

Unterkunft

In der Stille der Natur – Hotel Ferienhäuser, Zeltplätze. Buchen Sie telefonisch!Ästad Vingård

Alla våra boenden är placerade mitt i en lantlig idyll. Bäckstugorna har egensnickrade sängar, gräs på hustaken och naturen inpå knuten. I Solvillan och timmerstugan finns det plats för många, och husen är precis så rustika som det låter. Stenbackagården har 24 hotellrum alla med hög mysfaktor.

Alla våra boendealternativ ligger nära vår vingård, restaurang, Sinnenas spa och konferensanläggning.

Läs mer »

Bäckagård

Stall Bäckagård erbjuder boende i 2 fräscha rum med 4 bäddar(våningssängar) i varje samt micro, kyl och vattenkokare. Gemensam dusch och toalett i anslutning till rummen. Frukost kan beställas. 

Läs mer »

Kulturgården Bråtadal

På Bråtadals vandrarhem möts Du i dörren av doften från nybakat bröd. Du kan ana kolonitiden tack vare den varsamma renoveringen och en del återbrukade inventarier. Mitt i naturen och mycket barnvänlig. Med utsikt över Björkasjö och badstranden på några minuters promenadavstånd. En inspirerande och avkopplande miljö för hela familjen. Du har tillgång till självhushållskök, eller kan välja vår KRAV-frukostbuffé. Med en känsla av att vara hemma hos gamlamormor...

Läs mer »

Stigs MC-och Motormuseum

Lägenhet med 5 bäddar, kök, WC, dusch.

Två stugor med 3 resp. 2 bäddar, utedass, disk- och tvättmöjligheter, kyl, kaffekokare, el-platta, micro, grillplats

Läs mer »

Åkulla Friluftsgård Hotell

en rustik anläggning alldels vid kanten av Yasjön med olika övernattningsmöjligheter. Här finns utmärkta vandringsleder av olika längd liksom skidspår på vintern

Läs mer »

Skärbäcksgård

Mitt i Åkulla bokskogars vackra natur hittar ni Skärbäcks Gård. Här kan ni välja på att bo i en av våra fyra stugor med härlig utsikt över Humsjön, allt för att ni ska trivas och kunna slappna av hos oss. Stugorna är givetvis utrustade med dusch och WC.

Stugorna på Skärbäcks Gård är 26 kvadratmeter och har fyra bäddar, varav två nya sköna sängar i sovrummet samt en ny bäddsoffa i vardagsrummet. Stugorna består av ett vardagsrum med satellittv, bäddsoffa, soffbord samt köksbord med fyra stolar. I anslutning till vardagsrummet finns trinettkök med kyl/frysfack, micro, kokplattor samt kaffebryggare.

Utanför varje stuga finns en 12 kvadratmeter altan i ett underbart sydvästläge som vi är speciellt stolta över. Ni har eftermiddagssol/kvällssol och en fin utsikt över Humsjön och vår vackra natur.

Läs mer »